ua en ru

Бойовики зосередили вогонь на донецькому напрямку, - штаб АТО

Бойовики зосередили вогонь на донецькому напрямку, - штаб АТО Фото: бойовики

По Верхньоторецькому вогонь вів танк

З вечора минулої доби бойовики зосередили вогонь на донецькому напрямку. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"З 18.00 години минулої доби загарбники зосередили вогонь на Донецькому напрямку. З мінометів калібрів понад 100 мм, артилерії, гранатометів та стрілецької зброї вони неодноразово обстрілювали Опитне, Піски, Камянку, Мар'їнку, Красногорівку, Старогнатівку і шахту Бутовку. По Верхньоторецькому вогонь вів танк.

Більшість обстрілів на Луганському напрямку злочинці здійснили вночі. З озброєння танків, артилерії та гранатометів російсько-терористичні найманці вели вогонь по Кримському, Артема, Нижньотеплому. Крім того, по станиці Луганській та Щастю стріляли з мінометів та гранатометів.
По Золотому та Богуславському працював автоматичний гранатомет станковий. А на Маріупольському напрямку після 22.45 було тихо всю ніч", - йдеться в повідомленні.

З 18.00 години минулої доби загарбники зосередили вогонь на Донецькому напрямку. З мінометів калібрів понад 100 мм, арти...

Posted by Прес-центр АТО on 22 Май 2015 г.

Повідомляється, що безпілотники загарбників було зафіксовано у небі над Маріуполем, Новомар'ївкою, Григорівкою, Тельмановим, Гнутовим та за маршрутами : Передільське - Щастя, Щастя - Весела Гора, Петрівка - Геївка, Щастя - Станиця Луганська, Жовте - Райгородка, Сміле - Кримське, Маріуполь - Володарське, Капітаново - Новоахтирка, Щастя - Мілова Гора, Нижньотепле - Малинове.

Нагадаємо, у Пісках "Дніпро-1" знищив диверсійно-розвідувальну групу бойовиків.