ua en ru

Бойовики зосередили обстріли на донецькому напрямку, - штаб АТО

Бойовики зосередили обстріли на донецькому напрямку, - штаб АТО АТО

Бойовики з 18:00 1 квітня, в основному, обстрілювали сили антитерористичної операції (АТО) на донецькому напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Вчора, 1 квітня, з 18 годин до опівночі противник 10 разів порушував режим тиші. В основному збройні провокації з використанням стрілецької зброї і гранатометів зафіксовані на Донецькому напрямку. Тут ворог вів вогонь по Досвідченому і Красногорівці. Крім того, з 20.30 до 20.50 бойовики з 122 - міліметрової артилерії вели вогонь по Авдіївці. А о 22.30 це ж населений пункт злочинці обстріляли з 120 - міліметрового міномета", - йдеться в повідомленні.

У Луганській області близько 00:00 незаконні збройні формування вели вогонь з гранатомета по опорного пункту українських військових у Станиці Луганській.

Як зазначається, на маріупольському та артемівському напрямках обстрілу не було.

"Порушуючи Мінські домовленості російсько-терористичні війська і наділі продовжують обстріли позицій сил АТО з озброєння, яке повинно бути відведено від лінії розмежування", - повідомили в штабі АТО.

Порушуючи Мінські домовленості російсько-терористичні війська і наділі продовжують обстріли позицій сил АТО із озброєння...

Posted by Прес-центр АТО on 1 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, за минулу добу бойовики 18 разів порушили режим тиші" в зоні АТО.