ua en ru

Бойовики сьогодні 26 разів порушили "режим тиші" в зоні АТО, - штаб

Бойовики сьогодні 26 разів порушили "режим тиші" в зоні АТО, - штаб

Бойовики сьогодні, 31 березня, 26 разів порушили режим тиші" в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Загалом, сьогодні, 31 березня, з опівночі до 18 годин бойовики 26 разів порушили режим припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Так, бойовики сьогодні обстріляли Авдіївку, Дослідне, Піски. В Станиці Луганській відбулося бойове зіткнення між патрульно-мобільною групою українських десантників і підрозділами противника. Під натиском бійців АТО бойовики відступили.

"Після обіду незаконні збройні формування зосередили вогневої натиск на Маріупольському напрямку. О 15:10 зі 120-міліметрових мінометів обстріляли опорний пункт на околиці Піонерського. А вже у 15:50 бойовики почали мінометний обстріл Широкіно. Крім того, по цьому селищу бандити вели вогонь з 122-міліметрової артилерії. А в 16:15 по ньому били з танка. Продовжуючи провокації російсько-терористичні угруповання в 16:30 почали бій проти наших сил в Широкіно", - відзначили в прес-центрі.

Нагадаємо, штаб АТО не фіксує використання реактивної артилерії на Донбасі.