ua en ru

Бойовики 24 рази за день порушили режим припинення вогню на Донбасі

Бойовики 24 рази за день порушили режим припинення вогню на Донбасі Фото: бійці АТО

Всі обстріли були зроблені в Донецькій області

Бойовики на Донбасі 24 рази за день обстріляли позиції сил антитерористичної операції. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"25 квітня ситуація в зоні проведення антитерористичної операції дещо загострилася. З півночі до 18 годин незаконні збройні формування провели 24 обстрілу позицій української військ, в основному зі стрілецької зброї і мінометів. Також бандформування знову вдалися до обстрілу позицій сил АТО і населених пунктів з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град", - йдеться в повідомленні.

Так, у Донецькій області з 01:10 01:15, а також з 02:10 02:20 бойовики випустили, відповідно, 40 і 20 ракет по позиціях ВСУ поблизу села Гранітне.

"Крім того, вже вдруге за останній тиждень бандформування накрили вогнем з "Градів" мирних жителів. З 02:30 до 02:35 бойовики випустили 20 ракет системи БМ-21 "Град" по населеному пункту Старогнатовка Волноваського району", - зазначили в штабі.

З 03:20 до 03:30 біля селища Піски відбулося бойове зіткнення з диверсійно-розвідувальною групою бойовиків. Українські військовослужбовці змусили ворога відступити. Також в районі Пісків терористи провели чотири обстрілу позицій сил АТО з мінометів калібру 120 мм. Таку ж зброю бойовики застосували проти українських військ у селищ Гранітне, Попасна, двічі - недалеко Авдіївки.

"Масованому обстрілу з боку противника з артилерії калібру 122 міліметри були піддані наші позиції в районі населених пунктів Гранітне і Широкіно", - додали в штабі.

Як повідомляється, на Луганщині обстрілів не сталося.

25 квітня ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції дещо загострилася. З опівночі до 18 години незаконні збр...

Posted by Прес-центр АТО on 25 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, в зоні АТО за добу зафіксовано проліт 10 безпілотників бойовиків.