ua en ru

Бойовики 21 раз за день обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики 21 раз за день обстріляли позиції сил АТО, - штаб В основному бойовики застосовували стрілецьку зброю

Бойовики на Донбасі за день 21 раз порушили режим припинення вогню. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"11 квітня з півночі до 18 годин вечора ситуація в зоні проведення антитерористичної операції залишалася неспокійною. Противник не припиняв збройні провокації, загалом провівши 21 обстріл позицій наших військ, в основному - зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

На Луганщині в районі населених пунктів Донецький і Жовте відбулися бойові зіткнення, українські військові відбили атаку.

"За вказаний період бандформування випустили 19 хв по наших позиціях в районі населеного пункту Сокольники на Луганщині, в тому числі 4 рази - з мінометів калібру 120 міліметрів. Близько 7 ранку українські позиції також були обстріляні з танка", - відзначили в штабі.

Крім того, поблизу населеного пункту Сизе бойовики застосували протитанковий ракетний комплекс.

На Донеччині терористи обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї в районі Красногорівки, двічі - в районі Опитного і Широкіно.

"Крім того, поблизу Пісків злочинці двічі застосували по позиціях наших військ міномети, а в районі Авдіївки - зенітну установку", - додали в штабі АТО.

11 квітня з опівночі до 18 години вечора ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції залишалася неспокійною. П...

Posted by Прес-центр АТО on 11 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, в Пісках поранений український військовий.