ua en ru

Бойовики намагалися розстріляти співробітників ДАІ в Донецькій обл., - Аброськін

Бойовики намагалися розстріляти співробітників ДАІ в Донецькій обл., - Аброськін Фото: В'ячеслав Аброськін

Даішники повернулися в Маріуполь і пройдуть переатестацію

Двоє співробітників ДАІ Донецької обл. після полону в ДНР, де перебували в жорстоких умовах і навіть були вивезені на розстріл, повернулися в Маріуполь. Про це у Facebook повідомив голова ГУМВС України в Донецькій обл. В'ячеслав Аброськін.

"Співробітники ДАІ Донецької області, які побували в полоні у бойовиків ДНР, повернулися в Маріуполь. Віталій Балбеков і Олексій Кобзар пробули в полоні 19 днів. ", - повідомив Аброськін.

За його словами, на наступний день після затримання бойовики ДНР вивезли двох співробітників ДАІ та їх знайомого Германа Сальникова під Оленівку з метою розстрілу.

"Спочатку стріляли в Германа, поранили, після цього підійшов до нього один з бойовиків і добив ударом шаблі в спину. Відомо, що пізніше тіло Германа в одному з моргів упізнав його батько. Потім наших співробітників ДАІ відвезли назад у Донецьк", - повідомив Аброськін.

Він також зазначив, що в Донецьку їх били колишні товариші по службі, пропонували увійти до складу "поліції" ДНР.

Сотрудники ГАИ Донецкой области, побывавшие в плену у боевиков ДНР, вернулись в Мариуполь.Виталий Балбеков и Алексей К...

Posted by Вячеслав Аброськин on 11 Июль 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники ДАІ перейшли на бік бойовиків після тортур. Як з'ясувалося, мова йде про цих працівників ДАІ.