ua en ru

Бойовики продовжують обстріли сил АТО із забороненої зброї, - штаб

Бойовики продовжують обстріли сил АТО із забороненої зброї, - штаб Фото: АТО на Донбасі

Найбільш гаряче сьогодні було поблизу Маріуполя

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі із озброєння, що мало бути відведене від лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"27 серпня, з опівночі і до 18 години, ситуація в зоні залишалася напруженою. Незаконні збройні формування активно продовжували обстрілювати українські позиції з озброєння, що мало бути відведене від лінії розмежування", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, найбільш гаряче сьогодні було поблизу Маріуполя.

"З опівночі і до 10 ранку, бойовики тричі зі 122-міліметрової артилерії обстрілювали наші позиції в селищі Старогнатівка. А о 16 годині по українських підрозділах у цьому ж населеному пункті працювала ворожа артилерія калібру 152 міліметри. Також сьогодні, злочинці тричі били зі 152-міліметрової артилерії по силах АТО в Богданівці. А близько 5 ранку, у цьому ж районі, найманці застосовували 82-міліметрові міномети і 122-міліметрову артилерію", - повідомляють у штабі.

Крім того, зазначається, що в чергове демонструючи свою зневагу до місцевого населення, близько 7 ранку окупанти зі 120-міліметрових мінометів били по мирних будівлях у Чермалику. А о 10 годині обстріляли з артилерії приватний сектор у селищі Миколаївка.

"Поблизу Донецька, ворог активно застосовував стрілецьку зброю. А майже о 17 годині, по позиціях українських військ в Авдіївці працювали міномети 120 калібру. На Луганщині, близько 6 ранку, під обстрілом ворожої артилерії калібру 152 міліметри та 82-міліметрових мінометів опинилися наші позиції в населеному пункті Сизе. Загалом, з опівночі і до 18 години противник 54 рази порушив режим припинення вогню. З них 11 разів окупанти застосовували артилерію, 16 - гранатомети", - повідомляють у штабі АТО.

27 серпня, з опівночі і до 18 години, ситуація в зоні залишалася напруженою. Незаконні збройні формування активно продов...

Posted by Прес-центр АТО on 27 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулу добу, 26 серпня, бойовики 90 разів обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.