ua en ru

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів

Бойовики продовжують обстрілювати сили АТО зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів Фото: АТО на Донбасі

Неподалік Мар’їнки бойовики обстріляли сили АТО з зенітної установки

Бойовики продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Продовжуються обстріли проросійськими бойовиками наших позицій в зоні проведення АТО. Впродовж доби окупанти 40 разів порушували режим тиші. Напруженою була обстановка на околицях тимчасово окупованого Донецька. Українські опорні пункти піддалися обстрілу зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем в Опитному, Пісках, Авдіївці та на шахті Бутівка", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що українські позиції неподалік Мар'їнки бойовики обстріляли з зенітної установки, працював там і ворожий снайпер.

"На Світлодарській дузі по наших укріпленнях біля Майорська та Троїцького противник відкривав вогонь з міномету, гранатометів та стрілецької зброї. На Луганському напрямку близько 20:00 проросійські бойовики зі стрілецької зброї та великокаліберних кулеметів обстріляли наші опорні пункти в Трьохізбенці", - зазначають у штабі АТО.

Як повідомляється, українські війська вогонь у відповідь не відкривали.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06:00 годину28 січня 2016 року:Продовжуються обстріли проросійськими бойовик...

Опубликовано Прес-центр штабу АТО 27 января 2016 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) в районі Талаківки під Маріуполем з мінометів і протитанкового ракетного комплексу.