ua en ru

Бойовики перекидають до Бахмутської траси важке озброєння, - ІВ

Бойовики перекидають до Бахмутської траси важке озброєння, - ІВ Фото: Дмитро Тимчук

Бахмутською трасою рухаються 120-мм міномети та танки

Бойовики перекидають до Бахмутської траси танки та міномети. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України, керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"В районі Новотошковки і блокпоста №29 відзначається прибуття 5-6 танків і 11 ББМ бойовиків. Також зафіксована перекидання по контрольованій бойовиками частини Бахмутської траси до н. п. Кримське 4-х 120-мм мінометів", - написав він.

Також він зазначив, що в районах Бахмутської траси між Новотошковкой і Кримським, а також в районі Миронівського зафіксовані вогневі контакти між піхотними формуваннями бойовиків і передовими підрозділами українських військ.

"Відзначається активізація формувань російсько-терористичних військ на північ від Луганська, в районі н. п. Щастя. Протягом доби кілька груп бойовиків, у взаємодії, використовуючи ПТРК та снайперське озброєння, атакували передові позиції українських військ, зблизившись і ведучи прицільний вогонь із зазначених коштів. Одночасно з цим, прикриваючи висунення своїх вогневих груп на дальність ефективного вогню, працювали міномети і АГС терористів. Вогнем зі стрілецької зброї сили АТО відбили атаки", - розповів Тимчук.

Він додав, що в районі Станиці Луганської бойовики розгорнули піхотне підрозділ з 80-90 осіб.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».На протяжении последних суток российско-террористические войс...

Posted by Дмитрий Тымчук on 22 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, також Тимчук повідомив, що бойовики продовжують нарощувати сили в районі Широкіно Донецької області.