ua en ru

Бойовики відкрито перекидають бронетехніку до передової, - ІС

Бойовики відкрито перекидають бронетехніку до передової, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Особлива активність противника фіксується у районі Донецька і південь, а також на приморському напрямку

Проросійські бойовики відкрито здійснюють перекидання озброєнь до передньої лінії фронту на Донбасі. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України, лідер групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук.

"Терористи перестали здійснювати раніше прийняті ними заходи щодо прихованого переміщення озброєнь на позиції. Артилерійські підрозділи і бронетехніка бойовиків відкрито, в денний час здійснюють марші, займають вогневі позиції і виробляють стрілянину безпосередньо "першої лінії", - написав Тимчук.

За його словами, особлива активність російсько-терористичних військ протягом доби фіксувалася у районі Донецька і південь, а також на приморському напрямку.

"Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують здійснювати активні обстріл позицій українських військ і цивільних об'єктів, у т. ч. із застосуванням 120-мм мінометів, 122-мм і 152-мм артилерії, РСЗВ БМ-21 "Град", бронетехніки", - уточнив нардеп.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».Российско-террористические войска на Донбассе продолжают осущ...

Posted by Дмитрий Тымчук on 27 августа 2015 г.

Як повідомлялося раніше, за добу бойовики 109 раз обстріляли сили АТО.

"Загалом, за минулу добу - 27 серпня, незаконні збройні формування 109 разів порушили режим припинення вогню. 15 разів окупанти застосовували артилерію, 34 - міномети, 1 - реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град", - повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

Відзначається також, що найбільш напружена обстановка зберігалася в районі Маріуполя.

У Донецькому напрямку бойовики традиційно обстрілюють Дослідне, а також житлові квартали Авдіївки.

На Луганщині під мінометним вогнем опинялися українські підрозділи в районах населених пунктів Старий Айдар, Трьохізбенка, Станиця Луганська.