ua en ru

Бойовики обстрілюють опорні пункти сил АТО біля Троїцького Луганській області, - Москаль

Бойовики обстрілюють опорні пункти сил АТО біля Троїцького Луганській області, - Москаль

Бойовики станом на 11:30 ранку продовжують обстрілювати опорні пункти сил антитерористичної операції біля Троїцького Луганської області. Про це повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації (ЛОДА) Геннадій Москаль, передає прес-служба ЛОДА.

"В суботу і В ніч на неділю (15.03) бойовики ЛНР продовжили обстріли на декількох напрямках контрольованої Україною території Луганщини. Бойові дії йшли поблизу Троїцького (Попаснянський район), де протягом ночі лунали вибухи мінометних хв. Обстріл опорних пунктів українських силовиків продовжуються і нині (за станом на 11:30). Крім того, на автодорозі Бахмутка між с. Жолобок, окупованою російськими військами, і 29-м блокпостом періодично спалахували перестрілки з застосуванням гранатометів. Обстріл з автоматичної зброї зафіксовані також на околиці Кримського (поблизу колишнього 31-го блокпоста) і Трьохізбенки в Новоайдарськрму районі", - йдеться в повідомленні.

Москаль зазначив, що у порівнянні з початком тижня вогнева агресія бойовиків зросла, однак інформації про постраждалих серед мирних жителів і військовослужбовців не надходило, руйнувань інфраструктури немає.

"В інших традиційно гарячих точок області було тихо, тут триває відновлення пошкоджених систем життєзабезпечення. Без електроенергії на Луганщині поки залишається Троїцьке, а без газопостачання - Трьохізбенка", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в районі Станиці Луганської військовий підірвався на фугасі.