ua en ru

Бойовики вночі обстріляли Станицю Луганську, - Москаль

Бойовики вночі обстріляли Станицю Луганську, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

З-за влучень мінометних мін в селищі згоріли два житлових

Бойовики в ніч з 25 на 26 травня обстріляли Станицю Луганську та її околиці. Про це йдеться у повідомленні на сайті глави Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"У ніч на понеділок (25.05) Станицю Луганську та околиці знову обстріляли з артилерії і зброї меншої потужності. Село Артема (в якому в ніч на суботу прямими влученнями снарядів пошкоджені та зруйновані кілька будинків), а також Валуйское, бойовики обстріляли з артилерії, а районний центр - з мінометів, гранатометів і автоматичної зброї. Щільний вогонь тривав майже всю ніч. У Станиці від влучень мінометних мін згоріли два житлових будинки, на кількох вулицях перебиті лінії електропередач, газопровід низького тиску. Станом на ранок частина селища залишається без світла і газу", - йдеться в повідомленні.

За попередніми даними, ніхто з мирних жителів не поранений, інформація про поранених або загиблих військових уточнюється.

Нагадаємо, у місті Золоте Луганської області в результаті обстрілу пошкоджений магістральний водогін, з-за чого більша частина окупованої бойовиками області залишиться без води.