ua en ru

Бойовики вночі обстріляли Красногорівку, загорілися житлові будинки, - штаб АТО

Бойовики вночі обстріляли Красногорівку, загорілися житлові будинки, - штаб АТО Фото: бойовики (YouTube screenshot)

На Донбасі бойовики обстріляли житловий сектор

Вночі бойовики обстріляли Красногорівку Мар'їнського району Донецької області, загорілися житлові будинки. Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Українська сторона СЦКК повідомляє, що вночі 22 серпня 2017 року НЗФ ОРДО продовжували обстріл мирних населених пунктів та об'єктів цивільної інфраструктури вздовж лінії розмежування сторін", - йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, внаслідок потрапляння запалювальних боєприпасів виникла пожежа в житлових будинках та господарських будівлях по вулиці 1-го Травня.

"На щастя, мешканці Красногорівки не постраждали. ЗС України на провокації не піддалися, вогонь у відповідь не відкривали", - резюмували в штабі.

Зазначимо, 21 серпня повстанці обстріляли селище Зайцево Бахмутського району Донецької області. Прес-центр штабу АТО опублікував фотографії наслідків пожеж і обстрілів.

УКРАЇНСЬКА СТОРОНА СЦКК: НЗФ ОРДО ЗНОВУ ОБСТРІЛЯЛИ ЖИТЛОВІ КВАРТАЛИ СЕЛИЩА ЗАЙЦЕВА 21 серпня, близько 15 години під час...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 22 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про заяву голови Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського, що бойовики обстріляли селище Зайцево, в результаті чого згоріли декілька будинків.