ua en ru

Бойовики за ніч 20 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за ніч 20 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Проросійські бойовики за минулу ніч 20 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні штабу АТО в Facebook.

"6 квітня з 18:00 до 00:00 ситуація в зоні АТО залишалася неспокійною. За цей час зафіксовано 20 випадків порушень бандформуваннями режиму припинення вогню. В основному в ході збройних провокацій бойовики використовували стрілецьку зброю. Крім того, злочинці провели 6 мінометних обстрілів наших позицій", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що найбільша активність бойовиків зафіксована в Донецькій обл.: сили АТО поблизу Гранітного були обстріляні з міномета "Нона", з ствольної 122-мм артилерії і 82-мм мінометів обстріляні сили АТО в районі Авдіївки і Опитного. В районі Маріуполя поблизу Широкиного бойовики двічі застосували по українським позиціям 120-мм міномети.

У Луганській області в районі Сокольників бойовики обстріляли опорний пункт сил АТО з міномета, бойової машини піхоти і стрілецької зброї. А над Трьохізбенкою і Старобільськом зафіксовано проліт двох безпілотників.

За даними штабу АТО, бойовики не вели вогонь по населеним пунктам.

6 квітня з 18 години вечора до півночі ситуація у зоні АТО залишалася неспокійною. За цей час зафіксовано 20 випадків по...

Posted by Прес-центр АТО on 6 Квітень 2015 р.

Нагадаємо, 6 квітня в штабі АТО відзначили, що в зоні АТО загострилася обстановка.