ua en ru

Бойовики за ніч 17 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за ніч 17 раз обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Проросійські бойовики за ніч з 18 на 19 березня 17 раз обстріляли позиції сил антитерористичної операції на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"У зоні АТО противник продовжує порушувати Мінські домовленості, завдаючи вогневих ударів з артилерії і мінометів по позиціях українських військовослужбовців. В ніч з 18 на 19 березня, з 20:00 до 7:00 бойовики 17 разів відкривали вогонь по підрозділам сил АТО", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що найбільша активність бойовиків спостерігається на Донецькому напрямку.

"О 20:15 в районі шахти Бутівка, бандформування обстріляли наш опорний пункт з 122-мм артилерійських систем і мінометів. В 20:35 з артилерії і мінометів противник завдав вогневі удари по Авдіївці. Також бойовики використовували стрілецьку зброю для вчинення збройних провокацій у районі селищ Піски і Опитне", - повідомляє штаб АТО.

Крім того, на Артемівському напрямку зі стрілецької зброї бойовики двічі вели вогонь по Майорску і Ленінському. А поблизу Маріуполя, протягом ночі, обстрілу позицій сил АТО не було.

"Загалом, з 20:00 до опівночі бандити 13 разів вели вогонь, ще 4 випадки порушення режиму припинення вогню зафіксовано з опівночі до 6:00", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Іловайську бойовики щодня розвантажують 10 вагонів з боєприпасами.