ua en ru

Бойовики можуть почати наступ по всій лінії зіткнення, - штаб АТО

Бойовики можуть почати наступ по всій лінії зіткнення, - штаб АТО Фото: бойовик (facebook.com/Игорь Іванов)

Міністерство оборони Росії має намір відкликати своїх офіцерів з СЦКК

В зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі (АТО) бойовики можуть почати наступ по всій лінії зіткнення. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"За даними розвідки, 19 грудня, через заяви Міноборони Росії про намір відкликати російських офіцерів із Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК), противник може вдатися до агресивним, наступальним діям по всій лінії зіткнення району проведення антитерористичної операції", - йдеться в повідомленні

Крім того, бойовики планують активізувати роботу своїх ДРГ на військових об'єктах Збройних сил України, об'єктах енергетичної і транспортної інфраструктури, збільшити кількість провокаційних обстрілів у бік наших позицій і житлових кварталів населених пунктів поблизу лінії розмежування.

Зазначено, що для звинувачення сил АТО в порушенні Мінських домовленостей бойовики мають намір частіше обстрілювати свої позиції з ствольної артилерії великого калібру, реактивних систем, танків і інших видів озброєння.

ПРЕС-ЦЕНТР ШТАБУ АТО ПОВІДОМЛЯЄ! За даними розвідки, 19 грудня, через заяву Міноборони РФ про намір відкликати російськ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 17 грудня 2017 р.

Нагадаємо, протягом минулої доби, 17 грудня, бойовики на Донбасі продовжили грубо порушувати мінські домовленості і застосовувати заборонені зразки озброєння, зокрема, міномети та важку артилерію.