ua en ru

Бойовики готують провокаційний обстріл Харцизська під виглядом бійців АТО, - оборона Маріуполя

Бойовики готують провокаційний обстріл Харцизська під виглядом бійців АТО, - оборона Маріуполя Фото: ДНР

Бойовики шукають бомжів, яких планують одягнути у форму з українською символікою

Бойовики готують так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) готують провокаційний обстріл Харцизська під виглядом бійців антитерористичної операції (АТО). Про це повідомляє "Оборона Маріуполя" в Facebook.

"Наше джерело повідомляє, що 21 вересня російські куратори ДНР дали вказівку членам" поліції "і" МГБ "ДНР організувати підготовку постановочного сюжету про упіймання української розвідувально-диверсійної групи в тилу ДНР. Зокрема, план терористів передбачає обстріл з мінометів мирних об'єктів м Харцизьк, після чого, силами поліції і "МГБ" будуть спіймані заслані українські лазутчики ", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, з цією метою "поліцаї" і "мгебісти" шукають бомжів, яких планують одягнути у форму з українською символікою і представити у вигляді диверсантів.

"Сюжет про упіймання ДРГ відразу ж повинні висвітлити російські та сепаратистські ЗМІ, в контексті обвинувачення України в порушенні мирних домовленостей", - зазначають у штабі.

Наш источник сообщает, что 21.09.15 российские кураторы «ДНР» дали указание членам «полиции» и «МГБ» «ДНР» организовать ...

Posted by Оборона Мариуполя on 22 сентября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сили АТО запобігли підрив пасажирського автобуса в секторі "М".