ua en ru

Бойовики готують масштабний наступ в грудні

Бойовики готують масштабний наступ в грудні Фото: Дмитро Тимчук

Активізацією бойових дій бойовики мають намір зірвати "наступ" ЗСУ

Бойовики так званих "Донецької / Луганській народних республік" (ДНР / ЛНР) готують масштабний наступ на позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі в грудні 2015 року. Про це повідомляє лідер гурту "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук в Facebook.

"У колах середньї командної ланки ДНР і ЛНР поширюється інформація (в якості чуток) про підготовку масштабного наступу російсько-терористичних військ на Донбасі в грудні", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, своїм наступом бойовики планують зірвати "наступ" Збройних сил України, який, за версією бойовиків, готується на кінець грудня-початок січня.

"Нібито даний наступ повинен стати превентивним, з метою зриву наступу ЗС України, підготовлюваного на кінець грудня-початок січня", - повідомляє Тимчук.

Крім того, повідомляється, що серед бойовиків поширюються чутки про те, що у зв'язку з мобілізацією з України заборонено виїзд чоловікам віком до 45 років.

"Згідно поширюваним чуткам, на підконтрольній України території готується проведення широкомасштабної (у варіаціях - всезагальної) мобілізації, у зв'язку з чим нібито заборонено виїзд з території України громадянам чоловічої статі віком до 45 років", - йдеться в повідомленні.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В кругах среднего командного звена «ДНР» и «ЛНР» распространя...

Posted by Дмитрий Тымчук on 24 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше Тимчук повідомляв, що в ДНР поширюється інформація про відновлення боїв на Маріупольському напрямку з 1 грудня.