ua en ru

Бойовики ДНР обстріляли село під Маріуполем, убита дитина

Бойовики ДНР обстріляли село під Маріуполем, убита дитина Фото: бойовики ДНР

Через обстріл в с. Свободне немає світла і газу

Бойовики так званої "Донецької народної республіки" (ДНР) обстріляли с. Свободне, убита дитина та сильно пошкоджені житлові будинки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє "Оборона Маріуполя".

"Бойовики обстріляли с. Свободне, де убита дитина і сильно пошкоджені житлові будинки. Тепер і в цьому селі немає світла і газу. За даними нашого джерела, обстріл пов'язаний з проведенням переговорів щодо врегулювання ситуації на Донбасі, які зараз проходять в Мінську. Таким чином маріонетковий уряд "ДНР", за вказівкою своїх російських кураторів, намагається звинуватити українську сторону в порушенні режиму припинення вогню", - йдеться в повідомленні.

Сегодня, 7 июля около 5.30 утра боевиками «ДНР» был обстрелян поселок Тельманово Донецкой области.Обстрел производился...

Posted by Оборона Мариуполя on 7 Июль 2015 г.

Також повідомляється, що сьогодні, 7 липня, близько 5:30 ранку бойовики ДНР обстріляли селище Тельманове Донецької обл. Як наголошується, обстріл проводився з мінометів, з боку с. Свободне, яке окуповано ДНР.

"В результаті обстрілу було пошкоджено виключно мирні об'єкти: дитячий садок, газова котельня, житловий п'ятиповерховий будинок, районна РЕЗ, яка забезпечує електроенергією не тільки селище, а й населені пункти, що розсташовані поруч. Тепер, в селищі відключена електроенергія, немає води, газу та зв'язку, у всьому Тельманівському районі немає світла та мобільного зв'язку", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики не приховують, що отримують військове обладнання з країни-агресора.