ua en ru

Бойовики за день 24 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за день 24 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб Бойовики обстріляли Піски і Гранітне

Проросійські бойовики 17 квітня 24 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Загалом, з 00:00 уздовж лінії розмежування злочинці провели 24 обстріл наших позицій, в основному з мінометів", - йдеться в повідомленні.

У штабі зазначили, що бойовики вели вогонь з 120-мм мінометів по опорних пунктах у районі Пісків, Миколаївки, Авдіївки та Гранітного. Крім того, поблизу Авдіївки вони вели обстріл з танка, зенітної установки, автоматичних гранатометів.

"Також російсько-терористичні війська обстрілювали з 120-мм мінометів, танка, автоматичних гранатометів і протитанкового озброєння наш опорний пункт в районі населеного пункту Ленінське Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що бойовики з мінометів обстріляли позиції сил АТО в районі Щастя і Сизого Луганської обл. А з гранатометів були обстріляні позиції поблизу Кримського.

Крім того, в штабі зазначили, що бойовики обстріляли житлові масиви в Пісках і Гранітному.

17 квітня в зоні проведення Антитерористичної операції не припинялися збройні провокації з боку бандформувань. Загалом з...

Posted by Прес-центр АТО on 17 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, за минулу добу ситуація в зоні АТО залишалася напруженою.