ua en ru

Бойовики за день 46 разів порушили "режим тиші", - штаб АТО

Бойовики за день 46 разів порушили "режим тиші", - штаб АТО Фото: бойовики

У Авдіївки та Гранітного зафіксований політ двох безпілотників

Бойовики за день 46 разів порушили "режим тиші", провівши обстріл позицій українських військових. Про це йдеться повідомленні прес-центру антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"З півночі до 18 годин бандформування провели уздовж лінії розмежування 46 обстрілів, в основному зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

26 квітня ситуація у зоні проведення Антитерористичної операції характеризувалася значним збільшенням кількості обстрілі...

Posted by Прес-центр АТО on Sunday, April 26, 2015

Зокрема, 13 обстрілів було зафіксовано в напрямку опорного пункту українських військових у селища Широкіно Донецької області. Обстріли були зроблені з мінометів калібру 120мм, артилерії калібру 122 мм, танка і зенітної установки.

Також біля селища Піски Донецької області бойовики відкривали вогонь з артилерії калібру 122 мм і танка, а також 5 разів - з мінометів калібру 120 мм. Крім того, в районі Пісків вранці відбулося нетривале бойове зіткнення, в ході якого сили АТО відбили напад противника.

Також обстріл військ був помічений в районі населених пунктів Авдіївка, Опитне та Кірово.

У небі неподалік від Авдіївки та Гранітного Донецькій області українські військові зафіксували два безпілотника противника.

У той же час в Луганській області російсько-терористичні війська тричі обстрілювали позиції наших військ поблизу населеного пункту Кримське, двічі - у Щастя і Сокільників.

Нагадаємо, сьогодні вдень у штабі повідомили, що бойовики за добу 12 раз обстріляли позиції сил АТО з 120-мм мінометів.