ua en ru

Бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціям сил АТО

Бойовики 33 рази відкривали вогонь по позиціям сил АТО Фото: АТО на Донбасі

Після 1:05 у зоні проведення АТО було тихо

Бойовики вчора, 9 листопада, ввечері 33 рази відкривали вогонь по позиціям сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні штабу АТО у Facebook.

"Розпочинаючи з 18 години вечора терористи 33 рази відкривали провокаційний вогонь у бік наших позицій. На донецькому напрямку вони з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 11 разів обстрілювали Піски, 7 разів Опитне, 4 рази відкривали вогонь по Мар'їнці, 3 рази - по Авдіївці, 3 рази - по Красногорівці. З стрілецької зброї вели вогонь у бік Невельського і Кам'янки, а з озброєння БМП-2 та зенітних установок по Верхньоторецькому", - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що на артемівському напрямку, всупереч мінським домовленостям, російсько-терористичні найманці двічі відкривали вогонь з 120 мм мінометів по Попасній та Богуславському.

Крім цього, зазначається, що бойовики з гранатометів чотири рази вели прицільний вогонь по українським військовим в районі Новгородського та Мар'їнки, а на маріупольському напрямку по Широкиному застосували не лише гранатомети та стрілецьку зброю, а й заборонені мінськими домовленостями 82 мм міномети.

Також відзначається, що після 1:05 у зоні проведення АТО було тихо.

Розпочинаючи з 18 години вечора терористи 33 рази відкривали провокаційний вогонь у бік наших позицій. На Донецькому нап...

Posted by Прес-центр АТО on 9 ноября 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 9 листопада протягом дня бойовики 19 раз обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі.