ua en ru

Баварія - Порту: Я на 100% впевнений, що ми проб'ємося у півфінал, - Хосеп Гвардіола

Баварія - Порту: Я на 100% впевнений, що ми проб'ємося у півфінал, - Хосеп Гвардіола Фото: Хосеп Гвардіола

Головний тренер мюнхенської "Баварії" Хосеп Гвардіола розуміє, що його підопічним доведеться сильно ризикувати в грі Ліги Чемпіонів проти "Порту", повідомляє сайт УЄФА.

"Цей матч - велике випробування, але коли тренуєш такий клуб, як "Баварія", то у тебе кожен день серйозне випробування. За останні кілька тижнів непростих тижнів, я дізнався багато нового про свою роботу. Я дуже задоволений тим, що треную цей клуб. Навіть на тлі наявних проблем ми вийшли в півфінал Кубка Німеччини, виграємо, ймовірно, чемпіонат Німеччини і продовжуємо боротьбу в Лізі чемпіонів. Але я знаю клуб, в якому працюю. Як в "Реалі" чи "Барселоні", тут задоволені лише у випадку завоювання всіх трьох трофеїв", - сказав Гвардіола.

"Коли ти тренуєш команду рівня "Баварії", то знаєш правила гри: переміг - ти геній, програв - критики тебе з'їдять. Це частина професії. Нам доведеться більше ризикувати. Це природно після матчу в Порту. Я оптиміст і реаліст. Після поразки з рахунком 1:3 нам буде вкрай непросто, але я на 100% впевнений, що ми проб'ємося у півфінал", - додав тренер "Баварії".

Нагадаємо, гра відбудеться 21 квітня ввечері, а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.