ua en ru

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів Фото: "Баварія" і "Порту" в матчі тижневої давнини

У Мюнхені "Баварія" ще в першому таймі відіграла поразка в першому матчі і розгромом крокує в півфінал Ліги Чемпіонів.

21 квітня, 21:45
Мюнхен, "Альянц Арена"
Баварія - Порту, 6:1
Гол: Алькантара, 14, Боатенг, 21, Левандовскі, 27, Мюллер, 36, Алонсо, 88 - Мартинес, 73
Баварія:
Нойер, Рафінья, Боатенг, Бадштубер, Бернат, Лам, Алонсо, Алькантара, Мюллер, Левандовскі, Гетце
Порту: Фабіано, Дієго Рейес, Майкон, Маркано, Мартінс Інді, Еррера, Каземіро, Олівер Торрес, Куарежма, Джексон Мартінес, Браїмі

Кінець матчу.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів90 хв. Замість Алькантари на поле виходить Данте.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів88 хв. Практично ідеальне виконання штрафного від Хабі Алонсо остаточно вбиває інтригу.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів87 хв. Маркано отримує другу жовту за фол проти Алькантари і йде на достроковий відпочинок.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів86 хв. Молодий Вайзер виходить замість Гетце.

85 хв. Повеселішала гра. Порту дуже старається повернути інтригу і свої шанси на прохід.

77 хв. Мартінес сам пройшов кількох захисників Баварії, увійшов у штрафну і пробив трохи повз ворота.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів73 хв. Так! Вони це зробили! Після прострілу з правого флангу Джексон Мартінес головою розмочив ворота Нойєра!

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів72 хв. Рафінья отримав пошкодження і виходить Роде.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів67 хв. Евандро поміняв Браїмі.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів66 хв. Перрейра звалив на фланзі Берната.

62 хв. Гвардіола і Лапотеги переживають так, ніби на табло не 5:0. Якщо б не ці цифри, гра виглядає цілком одно.

58 хв. Дуже непогано пробивав з штрафного Алонсо. Але м'яч пролетів над поперечиною.

52 хв. Трохи активніше розпочали другий тайм гості. Наскільки це резонно - не ясно. Але мюнхенці невеликими силами ходять в атаку.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів46 хв. Замість Куарежми з'явився на полі Невеш.

Починається другий тайм.

Перерва

46 хв. А це вже схоже на людський футбол. Лам віддав на лінію штрафного на Мюллера, той пробив і голкіпера ЗМІГ дістати м'яч.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів42 хв. Бадштубер грубо зіграв проти Куарежми.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів40 хв. ЛЕВАНДОВСКІ! Поляк отримав м'яч у центрі штрафного майданчика, прибрав захисника і ударом низом відправив м'яч у дальній кут!

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів38 хв. Мартінес малював пенальті, за що отримав гірчичник.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів36 хв. Ще один! Мюллер зважився на дальній удар, м'яч зачепив Інді, ніж сплутав голкіпера, і залетів у ворота!

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів34 хв. Еррера попереджений за фол в центрі поля.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів32 хв. Реакція від Лапотеги. Рікардо вийшов замість Рейеса.

31 хв. Баварія продовжує володіти м'ячем. А коли м'яч перехоплює Порту, влаштовує дуже серйозні пресинг.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів27 хв. Ох! Шикарна атака в дотик через фланг, звідки Лам подав в штрафну, Гетце продовжив рух м'яча в центр, а там Левандовскі точним ударом головою робить рахунок розгромним!

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів21 хв. Ось так! Після подачі кутового і скидки в центр штрафного Боатенг пробив головою. Здавалося, Фабіано дістане м'яч, але той зрадницьки проскочив у кут воріт!

А в паралельному матчі Неймар вивів "Барселону" вперед у грі проти ПСЖ.

19 хв. Дуже старається Порту виходити в атаку. Але при такій щільній опіці з боку Баварії, це зробити дуже складно.

Баварія - Порту: стенограма онлайн-трансляції матчу Ліги Чемпіонів14 хв. Пішла жара! Бернат виконав гостру подачу з лівого флангу і Алькантара ударом головою забиває м'яч у сітку воріт!

10 хв. Ось! Левандовскі дав на хід Мюллера, той пробив з штрафного і Фабіано зреагував на удар! А після добивання від Левандовскі м'яч влучив у штангу!

9 хв. Нічого не змінюється в грі. Мюнхенці тиснуть, а Порту захищається. Але на відміну від Шахтаря, португальці не сидять всією командою в штрафній.

4 хв. Баварії потрібно забивати і вона почала з володіння м'яча. В більшості своїй, гра проходить на половині поля Порту.

Починається матч

Якщо "Баварія" здолає "Порту" за сумою двох зустрічей, то вийде в півфінал Ліги чемпіонів УЄФА в четвертий раз поспіль. Після поразки у Португалії з рахунком 1:3 "Баварії" доведеться дуже постаратися. "Порту" в свій час вже підносив сюрпризи, як то було в сутичці з мюнхенцями у фіналі Кубка європейських чемпіонів-1987.

"Порту" добрався до чвертьфіналу Ліги чемпіонів вперше за шість років, обігравши на попередній стадії "Базель" з загальним рахунком 5:1. "Баварія" в 1/8 фіналу виступила ще впевненіше. Німці розгромили "Шахтар" з рахунком 7:0, причому всі голи були забиті у повторному матчі в Мюнхені.

Баварці в чотирьох домашніх матчах нинішнього розіграшу відсвяткували чотири перемоги, забивши 13 м'ячів і не пропустивши жодного. Більше половини голів довелося на поєдинок з "Шахтарем" - у повторній зустрічі 1/8 фіналу мюнхенці розгромили суперника з рахунком 7:0.

У домашніх матчах з португальськими клубами "Баварія" досягла восьми перемог при двох нічиїх. При цьому мюнхенці перемогли в останніх восьми двоматчевих протистояннях.

"Порту" в останній раз пробивалося в півфінал в сезоні 2003/04, коли виграв трофей під керівництвом Жозе Моурінью. Попередній раз "Порту" грав в 1/4 фіналу в сезоні 2008/09, коли поступився "Манчестер Юнайтед". Обидва рази, коли "дракони" перемагали на цій стадії, вони згодом здобували трофей.

Головний тренер "Баварії" Хосеп Гвардіола:

"Нам доведеться більше ризикувати. Це природно після матчу в Порту. Я оптиміст і реаліст. Після поразки з рахунком 1:3 нам буде вкрай непросто, але я на сто відсотків впевнений, що ми проб'ємося у півфінал".

Головний тренер "Порту" Хулен Лопетеги:

"Потрібно втілити в життя все, над чим ми так багато працювали. Амбіцій нам точно не позичати. Нас чекає важке випробування, але ми повинні знайти прості відповіді. Нам протистоїть "Баварія", яка по праву вважається одним з найсильніших клубів світу. Не варто думати про те, що може трапитися. Замість цього потрібно взяти відбувається на полі під свій контроль. Ми постараємося грати в свій футбол і створювати небезпечні моменти".