ua en ru

Барселона - Баварія: Нас чекає сутичка з справжнім важковаговиком, - Луїс Енріке

Барселона - Баварія: Нас чекає сутичка з справжнім важковаговиком, - Луїс Енріке Фото: Луїс Енріке

Наставник каталонців налаштований оптимістично

Тренер "Барселони" Луїс Енріке вважає, що запорука успіху в боротьбі проти "Баварії" у півфіналі Ліги Чемпіонів буде залежати від якісного футболу на всіх частинах поля. Про це пише сайт УЄФА.

"Нас чекає важлива сутичка з справжнім важковаговиком, але я налаштований оптимістично. Я знаю Пепа і знаю, що можливі сюрпризи, здатні ускладнити нам життя. В цьому сезоні ми справлялися з різними проблемами, які чинили нам суперники. Безумовно, "Баварія" - одна з найсильніших команд в Європі. Ми не думаємо про перемогу над Пепом. Ми хочемо перемогти "Баварію" - один з найвідоміших клубів Європи. Мені подобається термін "золотий хет-трик", я люблю його, але ми розуміємо, що з трьох можливих трофеїв можемо не отримати жодного", - сказав Енріке.

"Ключ до перемоги лежить як в обороні, так і в нападі. Треба забивати і при цьому самим не пропускати, але справа не тільки в атаці або захисту - треба робити свою роботу скрізь. Вболівальники повинні постаратися, особливо в ті моменти, коли суперник буде створювати нам проблеми", - додав тренер.

Нагадаємо, матч "Барселона" - "Баварія" відбудеться ввечері 6 травня , а на РБК-Україна відбудеться онлайн-трансляція поєдинку.