ua en ru

В автокатастрофі загинув український співак Владислав Левицький

В автокатастрофі загинув український співак Владислав Левицький Фото: Владислав Левицький

Дану інформацію підтвердили в міліції

Сьогодні, 3 липня 2015 р., в автокатастрофі загинув український співак Владислав Левицький. Про це у своєму Facebook повідомив позафракційний народний депутат Володимир Парасюк.

"Сталася страшна біда. Тільки що дізнався, що в автокатастрофі загинув відомий український співак Владислав Левицький. Інформація достовірна, розмовляв зі слідчим", - написав Парасюк.

Сталась страшна біда. Щойно дізнався, що в автокатасрофі загинув відомий український співак Vladislav LevitskiyІнформація достовірна, розмвляв зі слідчим.Боже, чому ? ... чому. Я не хочу вірити знову.

Posted by Володимир Парасюк on 2 Июль 2015 г.

При цьому, за інформацією продюсера Андрія Бакуна, авто Левицького зіткнулося з вантажівкою. У машині були сестра та племінниця співака. Ніхто не вижив.

Пізніше офіційну інформацію про загибель Левицького розповсюдили в прес-службі департаменту ДАІ МВС України.

"Учора, 2 липня, близько 22.30 години на автодорозі "Львів-Тернопіль", у селі Велика Вільшаниця, що у Золочівському районі, відбулось зіткнення автомобіля Toyota Corolla та вантажівки MAN. Внаслідок ДТП загинув 30-річний водій легковика, український співак Владіслав Левицький. Від отриманих травм також померли двоє пасажирок цього авто - 7-річна дівчинка та її 33-річна мама. Тривають слідчі дії. Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини трагедії", говориться у повідомленні прес-служби.

В автокатастрофі загинув український співак Владислав Левицький

Фото: Владислав Левицкий

Нагадаємо, в березні при катастрофі літака Airbus загинув оперний співак Олег Брижак.