ua en ru

В Армянську школи відновили роботу

В Армянську школи відновили роботу Ілюстративне фото (facebook.com.unitedrussiaarmiansk)

За словами "влади" Криму, ситуація в місті стабілізувалася

Школи в Армянську, в анексованому Російською Федерацією Криму, відновили навчальний процес після перерви у зв'язку з викидами на заводі "Кримський титан". Про це повідомив "глава адміністрації міста" Василь Теліженко, повідомляють росЗМІ.

Він повідомив, що учні пішли до школи сьогодні вранці.

"Школи працюють, все нормально. Ситуація в місті стабілізувалася. У понеділок прибули до міста 1 тис. 570 дітей та дітей з батьками, вчора ще 1 тис. 300 осіб. Всі діти повернулися в місто", - повідомив він.

В Армянську школи відновили роботу

Фото: підготовка шкіл до відновлення навчального процесу в Армянську (facebook.com.unitedrussiaarmiansk)

Відзначимо, 23 вересня в Армянську скасували режим надзвичайної ситуації.

За словами Теліженко, рішення про скасування НС в Армянську прийняла комісія муніципального рівня. Він також заявив, що перевищень рівня шкідливих речовин за останній тиждень в Армянську не було зафіксовано.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в окупованому Армянську режим надзвичайної ситуації через викиди "Кримського титану" ввели 14 вересня.

Крім того, повідомлялося, що в результаті викиду хімікатів на заводі "Кримський титан" на материкову частину України виїхали 59 осіб.

Також повідомлялося, що в Херсонській області за викидів "Кримського титану" в лікарні звернулися 13 дорослих і 10 дітей.