ua en ru

Apple тестує п'ять прототипів iPhone 7

Apple тестує п'ять прототипів iPhone 7 Фото: каліфорнійська ІТ-компанія Apple (MacDigger.ru)

"Яблучна" компанія тестує нові для себе інтерфейси, але поки не визначилася з вибором

Американська компанія Apple тecтує п'ять пpoтoтипів майбутнього cмapтфoнa iPhone 7 з унікальними апаратними характеристиками. Про це з посиланням на GforGames повідомляє MacDigger.

Як зазначається, кожен з них мoжe дістатися фінaльної cтaдіі і вийти у вигляді гoтoвoгo пpoдукту.

За останніми чутками, один із тестових варіантів розроблюваного смартфона Apple наступного покоління iPhone 7 оснащено конектором USB-C, інший - бездротовою зарядкою.

Зокрема, "яблучна" компанія тестує нові для себе інтерфейси, але поки не визначилася з вибором.

Ще один прототип iPhone 7 оснащено камерою з подвійною системою лінз. Можливість установки двох об'єктивів у майбутніх смартфонах, крім інсайдерських повідомлень, підтверджує купівля компанією Apple ізраїльської фірми LinX Imaging - розробника технології для камер, що забезпечує високу якість знімків.

Камери на базі технології LinX значно менше розмірами за будь-яку з існуючих на ринку камер і дозволяють підвищити якість зйомки у мобільних телефонів до рівня професійних фотокамер.

Інші прототипи нового iPhone можуть похвалитися дисплеєм з підтримкою технології мульти-Force Touch" і сканером відбитків пальців, що вбудовано безпосередньо до екрану смартфона.

Крім того, повідомляється, що Apple експериментує c AMODED-дисплеєм. Екран цього прототипу може похвалитися роздільною здатністю 2K і щільністю пікселів 660 ppi. Втім, судячи з попередніх витоків, перший iPhone з екраном на органічних світлодіодах вийде не раніше 2017 року.

Наразі невідомо, яка із цих моделей iPhone 7 надійде до продажу. Джерело стверджує, що отримало цю інформацію від постачальників комплектуючих, з якими начебто співпрацює каліфорнійський гігант.

Дизайнер представил концепт iPhone 7 с необычной системой защиты при падениях [видео]

Posted by MacDigger on 2 грудня 2015 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що iPhone 7 позбудеться популярного аудіороз'єми "міні-джека" 3,5 міліметра.