ua en ru

Apple презентувала iPhone 6S

Apple презентувала iPhone 6S Фото: новий iPhone 6S

Компанія з США представила новинки: iPhone 6S і iPhone 6s Plus

Американська компанія Apple сьогодні, 9 вересня, в Bill Graham Civic Center Auditorium (Сан-Франциско, США) представила нові фірмові смартфони iPhone 6S і iPhone 6s Plus.

Смартфон Apple iPhone 6S представлений в кількох варіантах кольору. За словами гендиректора Apple Тіма Кука, в нових смартфонах змінено буквально все. Однак дизайн iPhone 6S залишився звичним для фанатів американського смартфона.

Apple презентувала iPhone 6S

Фото: кольори нових iPhone

У нових iPhone використовується новий сплав алюмінію серії 7000, що використовується в авіації. Це повинно підвищити їх міцність. Міцність покращилася і у скла, яке отримало подвійну іонну обробку.

Характеристики iPhone 6S: новий айфон оснащений новим мультитач - 3D Touch. За допомогою натискання, ви можете переміститися, куди вам потрібно. Сенсори, які вставлені в дисплей, реагують на силу вашого натискання. Крім того ви отримуєте чіткий тактильний відгук на своє натискання. Сенсори інтегровані у підсвічування екрану. З мультитач 3D Touch потрібно робити менше дій. З допомогою більш сильного натискання можна, наприклад, зайти в повідомлення електронної пошти. 3D Touch інтегрований через всю систему додатків iPhone 6S.

Apple презентувала iPhone 6S

Фото: iPhone 6S володіє новою функцією мультитач

Крім того, новий чіп iPhone 6S на 70% швидше. Чіп Apple A9, більш ефективний, більш продуктивний, понад 90% приросту у трафіку.

Apple презентувала iPhone 6S

Фото: процесор А9

У корпус iPhone 6S нова вбудована камера iSight на 12 мегапікселів. Фронтальна камера для селфі - 5 мегапікселів. Спалахом для фронтальної камери служить сам дисплей - він в такому випадку запускається з потроєною яскравістю порівняно зі звичайним режимом.

Також вперше на айфоні - відео з роздільною здатністю 4k, що містить 8 млн пікселів.

Крім того, в новому iPhone 6S wi-fi майже в два рази швидший. А якщо ви хочете перейти з андроїда на айфон, то в будь-якому Apple Store вам допоможуть перекинути важливу інформацію зі старого смартфона на новий.

Наступне поліпшення - модуль LTE, тепер він підтримує 23 діапазони, Wi-Fi тепер швидше, а самі iPhone з самого початку працюють на iOS 9.

Ціни на iPhone 6s в США складуть 649, 699 і 749 доларів за версії 16, 64 і 128 Гб відповідно. Без контракту. З контрактом - від 199 до 299 доларів. Ціни на iPhone 6s Plus складуть від 299 до 499 доларів з контрактом.

Нагадаємо, раніше стала відома європейська ціна на iPhone 6S.

До всього іншого, в рамках презентації новинок Аpple публіці представили нові Apple Watch, а також планшет iPad, діагональ якого становить 12,9 дюймів. Планшет залишається самим тонким і легким, серед аналогів.

Ціни на iPad Pro в США, який з'явиться в жовтні, складуть від 799 доларів за версію з Wi-Fi з 32 Гб пам'яті, до 1079 доларів за версію з 4G і 128 Гб пам'яті. Олівець буде коштувати 99 доларів, клавіатура - 169 доларів.

Планшет іPad mini 2 тепер коштує від 269 доларів, iPad mini 4 змінює третє покоління і буде коштувати від 399 доларів (відмінностей там майже немає).
Варто зазначити, що для iPad перероблений пакет Microsoft Office.

Функціональність попередньої версії розширена завдяки олівцю Apple. Тепер можна робити примітки, виноски, анотації, є купа опцій типу вибору кольору, товщини для нотаток, мови і багато іншого.