ua en ru

Аеропорт "Жуляни" не буде обслуговувати рейси "Трансаеро" до погашення боргу

Аеропорт "Жуляни" не буде обслуговувати рейси "Трансаеро" до погашення боргу Фото: "Трансаеро"

Рейс UN2274 авіакомпанії "Трансаеро", вчора так і не вилетів о 19.50 за маршрутом Київ-Москва (Домодєдово) з аеропорту "Київ" (Жуляни)

Наземні служби аеропорту "Київ" вчора, 6 жовтня, зупинили обслуговування рейсів авіакомпанії "Трансаеро", у зв'язку із загальною заборгованістю перед аеропортом у 662 тис. дол. Про це йдеться в повідомленні пресс-служби аеропорту на сторінці в Facebook.

Повідомляється, що як тільки авіакомпанія виплатить борг, обслуговування рейсів відновлять.

Раніше керівництва аеропорту направляла листи керівництву авіакомпанії з пропозиціями сплатити борг траншами.

"Шановні пасажири, приносимо свої щирі вибачення за незручності! Аеропорт до останнього часу виконував свої обов'язки з обслуговування рейсів авіакомпанії, але заборгованість досягла критичного рівня. Сподіваємося на якнайшвидше вирішення ситуації", - відзначили в компанії.

Рейс UN2274 авиакомпании Трансаэро, вчера так и не вылетел в 19.50 по маршруту Киев-Москва (Домодедово) из аэропорта "Ки...

Posted by Аеропорт Київ - Аэропорт Киев Жуляны on 6 жовтня 2015 р.

Нагадаємо, Україна наклала санкції на російські авіакомпанії, включаючи найбільші російські перевізники "Аерофлот" і "Трансаеро". Російським авіакомпаніям з 25 жовтня заборонено транзит, польоти та перевезення по території України.

Росія прийняла рішення ввести відповідні заходи проти українських авіакомпаній. Їм також заборонили використання повітряного простору Росії з 25 жовтня. Росавіація розіслала українським авіакомпаніям такі повідомлення.