ua en ru

Адвокат: розслідування вбивства Нємцова завершено

Адвокат: розслідування вбивства Нємцова завершено Фото: Борис Нємцов

Поки у справі затримано п'ять осіб

Слідство оголосило про завершення розслідування вбивства політика Бориса Нємцова. Про це повідомив адвокат одного з обвинувачених Муса Хадисів, передає РИА Новости.

"Буквально щойно мені зателефонували з слідчого комітету і сказали, що розслідування справи закінчено, найближчим часом ми приступимо до ознайомлення з матеріалами справи", - сказав адвокат.

Після того, як потерпілі, обвинувачені та їх захисники знайомляться з матеріалами справи, її буде передано спочатку в прокуратуру, а потім до суду для розгляду по суті.

Зазначимо, поки по справі затримано п'ять осіб: передбачуваний вбивця Заур Дадаєв, Хамзат Баха, який, за версією слідства, постачав спільників інформацією і повинен був вкрити їх після злочину, Темирлан Ескерханов, якому інкримінується відстеження маршрутів Нємцова, а також брати Анзор і Шадід Губашеви. Їх роль у злочині слідство не розкриває.

Крім того, заочно арештований і оголошений в міжнародний розшук передбачуваний організатор вбивства офіцер батальйону "Північ" Руслан Мухудинов.

Нагадаємо, відомий російський політик Борис Нємцов був убитий 28 лютого 2015 року в Москві.