ua en ru

Адвокат: Касько дасть свідчення щодо висунутих проти нього звинувачень

Адвокат: Касько дасть свідчення щодо висунутих проти нього звинувачень Фото: колишній заступник генерального прокурора України Віталій Касько

Про це сьогодні в ході брифінгу в Києві повідомив адвокат екс-заступника генпрокурора Євген Грушовець

Колишній заступник генерального прокурора України Віталій Касько має намір з'явитися на допит до Генеральної прокуратури (ГПУ) і дати всі відомості щодо висунутих проти нього звинувачень. Про це сьогодні в ході брифінгу в Києві повідомив адвокат екс-заступника генпрокурора Євген Грушовець, передає кореспондент РБК-Україна.

"Я думаю, нам нічого приховувати, і Віталію тим більше: ми обов'язково підемо на допит, обов'язково покажемо слідчому або прокурору, що ніякого злочину Віталій не скоював і дамо всі відомості, які нам відомі", - сказав адвокат Касько.

Своєю чергою, колишній заступник генерального прокурора України вважає, що його хочуть змусити покинути країну, але він не має наміру цього робити. "У мене є інформація, що всі ці дії вже не перший місяць, здійснювалися для того, щоб я покинув країну. Я навідріз відмовився країну залишати і готовий відстоювати свої права в будь-яких судах і будь-яких правоохоронних органах", - заявив Касько.

Також екс-заступник генпрокурора спростував висунуті проти нього звинувачення з боку Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, підозру колишньому заступникові генерального прокурора України Віталію Каську не було вручено.