ua en ru

На кордоні з Кримом зникли троє українських військових, - Генштаб

На кордоні з Кримом зникли троє українських військових, - Генштаб Фото: адміністративна межа з Кримом

На адміністративному кордоні з Кримом пропали українські військові

На адміністративному кордоні з Кримом у ніч на 5 вересня зникли троє українських військовослужбовців 79 окремої аеромобільної бригади. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Генерального штабу Збройних сил України на Facebook.

"Вранці 5 вересня стало відомо про зникнення трьох військовослужбовців 79 окремої аеромобільної бригади старшого солдата Юрова А. В. і солдатів Орленко А. А. і Мекшуна К. М.", - йдеться в повідомленні.

Українські військові в ніч з 4 на 5 вересня змінилися з спостережного поста, прибули у розташування, переодяглися в цивільний одяг (взуття, шорти та сорочку) і, зі слів їхніх товаришів по службі, пішли купатися до греблі, яка знаходиться на території, суміжній з незаконно окупованою територією Криму.

Як згодом з'ясувалося, вночі в цей район під'їжджали 2 автомобіля (УАЗ і УРАЛ) з боку анексованого Криму і, можливо, незаконно затримали українських військовослужбовців.

"Зброя, патрони і документи військовослужбовців залишилися в розташуванні підрозділу. В даний час проводиться службове розслідування і розшук", - додали в Генштабі.

На адміністративному кордоні з Кримом зникли три українських військових.Зранку 5 вересня стало відомо про зникнення тр...

Posted by Прес-служба Генерального штабу ЗСУ on 6 сентября 2015 г.

Нагадаємо, періодично українські прикордонники фіксують безпілотники на адміністративному кордоні з Кримом.