ua en ru

Захист генерала Генштабу Назарова оскаржила в суді його запобіжний захід

Захист генерала Генштабу Назарова оскаржила в суді його запобіжний захід
Захист заступника начальника Генерального штабу Збройних сил України Віктора Назарова, який підозрюється у службовій недбалості, що призвела до краху літака Іл-76 на Донбасі, подала апеляцію на рішення суду про його арешт і заставу.

Захист заступника начальника Генерального штабу Збройних сил України Віктора Назарова, який підозрюється у службовій недбалості, що призвела до краху літака Іл-76 на Донбасі, подала апеляцію на рішення суду про його арешт і заставу. Про це РБК-Україна заявив адвокат Назарова Олександр Мірошник.

"На сьогоднішній день вже подано апеляцію на це неправомірне рішення",- заявив Мірошник.

За його словами, дата розгляду апеляції ще не призначена.

Разом з тим адвокат не став відповідати на питання, чи вніс Назаров заставу в розмірі 365,4 тис. грн., який суд призначив раніше.

Зазначимо, джерело РБК-Україна в правоохоронних органах повідомило, що Назаров вже вніс заставу.

Нагадаємо, 25 листопада Печерський районний суд Києва обрав Віктора Назарову запобіжний захід у вигляді арешту на два місяці і застави в сумі 365,4 тис. грн.

14 червня 2014 р. бойовики збили військово-транспортний літак Збройних сил України Іл-76, коли він заходив на посадку на аеродром у Луганську. В результаті загинули 49 осіб, що знаходилися на борту.