ua en ru

Біля будинку двох викрадених вчора під Білогірськом кримських татар зібралися місцеві жителі

Біля будинку двох викрадених вчора під Білогірському кримських татар зібралися місцеві жителі з наміром визначити свої подальші дії.

Біля будинку двох викрадених вчора під Білогірському кримських татар зібралися місцеві жителі з наміром визначити свої подальші дії. Про це повідомляє Крим.Реалїї.

Як зазначається, батько захопленого 19-річного Ісляма Деппарова Абдурешит Джеппаров повідомив, що люди стурбовані тим, що трапилося і мають намір визначити свої подальші дії, оскільки доля викрадених досі невідома.

Абдурешит Джеппаров заявив, що його сина, а також родича, 23-річного Іслямова Джевдета, вчора близько 19:00 у мікрорайоні Сари-Су невідомі у формах захопили і вивезли на автомобілі марки Volkswagen Transporter синього кольору в невідомому напрямку.

У зв'язку з цим Джеппаров звернувся в Федеральну службу безпеки Росії і міліцію Білогірська, але там заявили, що не причетні до інциденту і приступили до розслідування події.

Нагадаємо, раніше самопроголошений прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов заявив, що кримськотатарського меджлісу не існує.

Раніше, 16 вересня, співробітники ФСБ влаштували обшук в будівлі кримськотатарського меджлісу. Пізніше повідомлялося, що меджліс кримських татар виселяють з приміщень у Сімферополі.

У той же час український омбудсмен підозрює російські влади у цілеспрямованій дискримінації кримських татар за національною ознакою.