ua en ru

В зоні АТО за добу загинули двоє українських військових, шестеро поранені, - Селезньов

В зоні антитерористичної операції на Донбасі за добу загинули двоє українських військових, шестеро поранені.

В зоні антитерористичної операції на Донбасі за добу загинули двоє українських військових, шестеро поранені. Про це повідомив прес-офіцер АТО Владислав Селезньов в ефірі телеканалу "112 Україна".

"Втрати серед українських військових є. Сьогодні під час боїв, що тривали навколо 29-го і 31-го блокпостів, розташованих на трасі Бахмутка, ми понесли втрати. Смертельні поранення отримали двоє українських військовослужбовців", - повідомив Селезньов.

Він додав, що на блокпості, розташованому недалеко від населеного пункту Фрунзе, внаслідок мінометного обстрілу отримали поранення двоє українських військовослужбовців. Ще четверо українських військових були поранені під час артилерійського обстрілу на блокпості № 29, розташованому на трасі Бахмутка. За словами Селезньова, всі поранені доставлені в медичні установи.

Нагадаємо, раніше спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко повідомляв про загибель одного українського військовослужбовця і чотирьох поранених в зоні АТО за останню добу.