ua en ru

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, 18 поранені, - штаб

В зоні АТО за добу загинув один український військовий, 18 поранені, - штаб Джерело фото:latimes.com
В зоні антитерористичної операції за минулу добу загинув один український військовослужбовець, 18 поранені.

В зоні антитерористичної операції за минулу добу загинув один український військовослужбовець, 18 поранені. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"За добу отримали поранення 18 наших військовослужбовців, 1 військовослужбовець загинув", - йдеться в повідомленні.

У прес-центрі зазначають, що за добу бойовики здійснили 39 обстрілу позицій сил АТО. Найбільш неспокійно ніч пройшла в Донецькому, Луганському та Дебальцевському напрямках.

На Донецькому напрямку ситуація найбільш динамічна в районах населених пунктів Славне, Спартак, Піски, Новотроїцьке. Зокрема, підрозділи АТО успішно і без втрат відбили атаку противника в районі населеного пункту Славне.

В районі Донецького аеропорту сили АТО також успішно відбили атаки незаконних збройних формувань. Терористи зі стрілецької зброї здійснили обстріл колони, що перевозила гуманітарний вантаж в районі Донецького аеропорту.

"На півдні зони антитерористичної операції ситуація залишається напруженою. В районі міста Маріуполь супротивник використовує проти наших військ міни та фугаси. За минулу добу було двічі пошкоджено закладених терористами вибухових пристроях військову автомобільну техніку. На щастя, втрат серед військовослужбовців не має. Пораненим в результаті вибуху надана кваліфікована медична допомога", - додають в прес-центрі.

Українська артилерія за добу завдала 18 вогневих ударів у відповідь по позиціях бойовиків.

Нагадаємо, в зоні АТО 19 листопада було поранено 6 українських військовослужбовців.