ua en ru

У Слов'янську через вибух у котельні госпіталізований кочегар

У Слов'янську через вибух у котельні госпіталізований кочегар
У Слов'янську (Донецька обл.) увечері 26 листопада стався вибух у котельні, в результаті чого був госпіталізований кочегар, також вибиті вікна в школі і дитячому садку, що знаходяться поруч.

У Слов'янську (Донецька обл.) увечері 26 листопада стався вибух у котельні, в результаті чого був госпіталізований кочегар, також вибиті вікна в школі і дитячому садку, що знаходяться поруч. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держслужби з надзвичайних ситуацій.

"У р. Слов'янськ в 20:50 26 листопада в котельні №13 через порушення правил експлуатації котельного обладнання стався вибух котла на твердому паливі. Постраждав кочегар, якого госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, вибухом пошкоджено також вікна загальноосвітньої школи № 13 і дитячого садка № 56, які тимчасово залишилися без теплопостачання.

При цьому в прес-службі мерії Слов'янська повідомили, що вибух ніяк не пов'язаний з бойовими діями або терактом.

"Керівництвом міста було прийнято рішення, щоб уникнути зупинки навчального процесу, провести роботи по переподключентю школи і садочка до централізованого опалення. Роботи з перепідключення були проведені оперативно та вранці 27 листопада робота установ освіти була продовжена", - повідомили в мерії.

Нагадаємо, вчора міськрада Слов'янська попередила жителів про планові стрільби сил АТО 26-28 листопада.