ua en ru

В результаті обстрілу бойовиками Авдіївки загинули 4 людини, ще 7 поранено, - ДонОДА

В результаті обстрілу бойовиками Авдіївки загинули 4 людини, ще 7 поранено, - ДонОДА Джерело фото: РБК
В результаті обстрілу бойовиками самопроголошеної "Донецької народної республіки" н. п. Авдіївка (Донецька обл.) загинули 4 людини, ще 7 отримали поранення.

В результаті обстрілу бойовиками самопроголошеної "Донецької народної республіки" н. п. Авдіївка (Донецька обл.) загинули 4 людини, ще 7 отримали поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької облдержадміністрації.

Як повідомляється, вранці 10 листопада у південно-східній частині міста люди набирали воду на водонасосній станції, розташованої поруч з українським блокпостом.

"ДНРовские терористи-карателі, які протягом кількох місяців не можуть пробачити авдіївців їх відданість українській державі, не дають городянам відновлювати мирне життя. Сьогодні вони випустили по житловому кварталу сім снарядів, в результаті чого загинули троє цивільних і один військовий. Ще сім людей отримали поранення", - йдеться в повідомленні.

Крім того, серйозно постраждали комунікації та житлові будинки по вулиці Молодіжній.

"За інформацією оперативних служб та очевидців, снаряди прилетіли з боку Донецька - з території, контрольованої бойовиками", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, в результаті масованого артилерійського обстрілу в суботу, 8 листопада, були пошкоджені всі три високовольтних введення, що живлять Авдіївський коксохімічний завод.