ua en ru

В результаті вибуху в київському гуртожитку 1 людина загинула, 2 госпіталізовані

В результаті вибуху в київському гуртожитку 1 людина загинула, 2 госпіталізовані Фото: скріншот відео з місця події

В результаті вибуху в гуртожитку в Печерському районі Києва 1 людина загинула, ще 2 госпіталізовані. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Києві.

"25.12.2014 до чергової частини Печерського районного управління по спецлінії "102" надійшло повідомлення, що на вул. Саперне поле, в гуртожитку, на восьмому поверсі пролунав вибух. Прибувши на місце події, співробітники міліції зафіксували звернення охоронця гуртожитку, який пояснив, що у 04:33 нібито почув вибух. Він відразу поспішив піднятися на верхні поверхи. В цей час йому назустріч йшов комендант гуртожитку, який повідомив, що сталася НП і що необхідно викликати "швидку допомогу" та працівників міліції", - сказано в повідомленні.

В результаті вибуху загинув 25-річний місцевий житель, а двоє інших - 1969 і 1985 р. н., у важкому стані госпіталізовані в реанімацію.

Працівники слідчо-оперативної групи оглянули місце події та опитали мешканців і працівників гуртожитку. Вилучене направлено на експертизу.

Вказана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за правовою кваліфікацією кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 119 КК України "Вбивство з необережності".

В даний час триває досудове розслідування.

Нагадаємо, ввечері 24 грудня у першого віце-спікера Андрія Парубія в центрі Києва невідомий кинув гранату.