ua en ru

У Маріуполі в результаті урагану знеструмлено сотні будинків, - ЗМІ

У Маріуполі (Донецька область) в результаті урагану знеструмлено сотні будинків.

У Маріуполі (Донецька область) в результаті урагану знеструмлено сотні будинків, передає видання 0629.com.ua.

Повідомляється, що стихія почала вирувати ще вночі й продовжується зараз. Шквальний вітер і злива, які обрушилися на місто, залишили без світла і води сотні будинків. Немає електроенергії в приватному секторі і в багатоповерхівках у всіх районах міста. У ці хвилини в райадміністраціях тільки підраховують кількість заявок, в яких жителі повідомляють про відключення електроенергії.

"За 10 років роботи в райадміністрації такої погоди я не пригадаю. Без електроенергії залишилася велика частина Лівого берега, в деяких будинках немає і води. Та й сама райадміністрація зараз без світла," - повідомила чергова Орджонікідзевської райадміністрації.

За інформацією МРЕС, в Жовтневому районі вийшли з ладу 98 трансформаторних підстанцій. Обірвані дроти висять у приватному секторі Паркового селища, на території ГБ №3.

В Іллічівському районі надійшло поки 39 заявок. Як зазначають комунальники, кількість повалених дерев, зламаних і завалених гілок важко порахувати. Навіть по центру міста складно пройти, у багатьох місцях впали гілки перегородили дорогу.

В цих умовах вкрай ускладнено рух міського транспорту. Як повідомляють в ТТУ, на багатьох дорогах повалені дерева заважають проїзду тролейбусів і машин.

У місті вітром повалено десятки дерев. В даний час працівники Зеленбуду і ПЕМ працюють над усуненням наслідків стихії. На вулицях міста збирають і вивозять обірвані гілки на тракторах.

Роботи з відновлення ліній електропередач заважає не стихають вітер.

В особливо складних погодних умовах виявився мікрорайон "Східний". Там штормовим вітром зірвало підвіконня в багатоквартирних будинках, постраждала обшивка багатоповерхівок. Крім того, вітер зірвав дах у приватному будову.

У Маріуполі в результаті урагану знеструмлено сотні будинків, - ЗМІ

У Маріуполі в результаті урагану знеструмлено сотні будинків, - ЗМІ

У Маріуполі в результаті урагану знеструмлено сотні будинків, - ЗМІ