ua en ru

У Маріуполі через обстріл поранений підліток, - міськрада

У Маріуполі через обстріл у східній околиці міста вчора, 21 вересня, поранений 16-річний підліток.

У Маріуполі через обстріл у східній околиці міста вчора, 21 вересня, поранений 16-річний підліток. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Маріупольської міськради.

"В результаті обстрілу східної околиці Маріуполя у неділю, поранений 16-річний підліток. Хлопчик госпіталізований, прооперований, для його лікування є всі необхідні ліки та препарати крові. Стан дитини після операції стабільний", - йдеться в повідомленні.

Також за повідомленням міськради, в результаті обстрілу в суботу і неділю постраждало 4 приватних домобудівництва в п. Талаківка, постраждалих немає.

Так само в результаті обстрілу пошкоджено газопровід середнього тиску в п. Ляпіна (Орджонікідзевський район). Без газопостачання залишилося 144 абонента. Роботи по відновленню почалися.

"В даний час повторно обстріляний п. Талаківка. Учні школи та дитячого садка евакуйовані і знаходяться в укритті. В результаті обстрілу пошкоджено газопровід середнього тиску по вул. Ленінської, є займання. На місце виїхали пожежники", - додає міськрада.

Нагадаємо, вчора бойовики обстріляли блокпост сил АТО в мікрорайоні "Східний".