ua en ru

У Макіївці в результаті потрапляння 2 артснарядів в житловий корпус виправної колонії загинули 4 ув’язнених

У Макіївці (Донецька область) в результаті потрапляння двох артилерійських снарядів в житловий корпус виправної колонії на місці події загинули двоє ув'язнених, ще двоє померли в лікарні.

У Макіївці (Донецька область) в результаті потрапляння двох артилерійських снарядів в житловий корпус виправної колонії на місці події загинули двоє ув'язнених, ще двоє померли в лікарні. Про це РБК-Україна повідомила начальник прес-служби Державної пенітенціарної служби Катерина Денисюк.

"Вчора о 12 годині дня два артилерійські снаряди потрапили на територію колонії. Двоє засуджених отримали поранення, несумісні з життям. Вісім були поранені. Двоє з них були доставлені до лікарні, однак лікарі не змогли врятувати їм життя і на ранок вони померли", - повідомила Денисюк.

При цьому вона пояснила, що решта шість поранених отримали медичну допомогу на місці від працівників виправної установи.

Також Денисюк додала, що серед персоналу колонії ніхто не постраждав.

За її словами, один із снарядів потрапив у житловий корпус, нанісши йому пошкодження, тому ув'язнені були переведені з цього корпусу у інше, безпечне місце.

При цьому, вона зауважила, що в результаті артобстрілів жоден з засуджених не залишив територію виправної установи.