ua en ru

У Київській області пограбували ювелірний магазин на 1 млн гривень

У Борисполі двоє невідомих пограбували ювелірний магазин на суму в 1 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба МВС України в Київській області.

"17 грудня о 14:00 в чергову частину Бориспільського міськвідділу надійшло повідомлення від невідомого громадянина про те, що двоє чоловіків у балаклаві увірвалися в місцевий магазин і, погрожуючи зброєю, які незаконно заволоділи ювелірними прикрасами", - йдеться в повідомленні.

Працівники міліції встановили, що грабіжниками були двоє невідомих зростом 170-175 див., одягнені в чорний одяг, рукавички і балаклави.

Грабіжники зайшли до приміщення одного з торгових центрів міста Бориспіль, здійснили кілька пострілів у стелю і наказали всім відвідувачам і продавцям магазину лягти на підлогу і не рухатися. В одного з нападників в руках був предмет, схожий на автомат. Після чого зловмисники розбили вітрину ювелірного кіоску, який орендував місце в торговельному закладі, та заволоділи золотими виробами на суму близько 1 млн гривень.

Під час скоєння злочину продавця ювелірного кіоску в приміщенні не було. В результаті нападу ніхто з відвідувачів і продавців торгового закладу, на щастя, не постраждав.

Наразі міліціонери проводять слідчо-оперативні та розшукові заходи з метою встановлення місця знаходження невідомих осіб причетних до даного злочину.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). За яку передбачається покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що в Києві також розшукують грабіжника, який скоїв напад на банк у Святошинському районі.