ua en ru

У Київській обл. невідомі обстріляли маршрутку, постраждали 3 людини

У Київській області невідомі обстріляли маршрутне таксі. В результаті трьох чоловіків поранено,

У Київській області невідомі обстріляли маршрутне таксі. В результаті трьох чоловіків поранено, повідомляє прес-служба МВС України.

Сьогодні, о 7:40, до чергової частини Києво-Святошинського районного відділу міліції надійшло повідомлення про те, що в с. Михайлівська Рубежівка, що на Київщині, невідомі обстріляли маршрутне таксі.

На місце події прибула слідчо-оперативна група, експертно-криміналістична та кінологічна служба. Правоохоронці з'ясували, що невідомі особи, які прибули на трьох автомобілях без номерних знаків на кінцеву зупинку громадського транспорту, після того як здійснили постріли з невстановленої зброї, зникли в невідомому напрямку.

У результаті даної події троє чоловіків, які знаходились в маршрутному автобусі, отримали тілесні ушкодження. Потерпілі каретою швидкої допомоги з забійними ранами доставлені до найближчого травмпункту. Наразі здоров'ю громадян нічого не загрожує.

Для встановлення місця перебування та подальшого затримання підозрюваних Головним управлінням МВС України в Київській області введено оперативний план "Сирена".