ua en ru

У Києві застрелили військовослужбовця, - МВС

У Києві вчора, 29 січня, був застрелений 32-річний український військовослужбовець. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.

"Вчора у 19:20 по спецлінії "102" до чергової частини Солом'янського РУ ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення про те, що на вулиці Машинобудівної застрелили людину", - йдеться в повідомленні.

На місці події співробітники міліції встановили, що мешканець квартири, що знаходиться на першому поверсі одного з будинків на вказаній вулиці, нібито почув постріл. Він вийшов у під'їзд, де побачив мертвого чоловіка і одразу викликав міліцію.

"Правоохоронці встановили, що потерпілий - 32-річний військовослужбовець. За попереднім висновком судово-медичного експерта, на тілі (в області грудей) виявлена рана від вогнепального поранення", - йдеться в повідомленні.

В даний час міліція шукає свідків і очевидців.

Слідчим відділом Солом'янського райуправління київської міліції відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Кримінальне провадження розпочато за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 КК України.

Нагадаємо, 20 листопада 2014 р. в Полтавській обл. сталося ДТП за участю військового, в результаті якого загинули 2 людини. Військовий, який був за кермом одного з автомобілів, застрелився.