ua en ru

У Києві власник ювелірного магазину смертельно поранив грабіжника, - МВС

У Святошинському районі Києва власник ювелірного магазину смертельно поранив чоловіка, який намагався скоїти розбійний напад.

У Святошинському районі Києва власник ювелірного магазину смертельно поранив чоловіка, який намагався скоїти розбійний напад. Про це йдеться в повідомленні прес-служби УДСО при ГУ МВС України.

"В обідню пору у столиці наряд групи затримання Святошинського районного відділу Управління Державної служби охорони при ГУ МВС України у місті Києві отримав тривожний виклик з ювелірного магазину, що на проспекті Перемоги - спрацювала кнопка екстреного виклику міліції. За лічені хвилини правоохоронці приїхали на місце виклику і побачили, що на підлозі лежить чоловік без ознак життя з вогнепальним пораненням. Виявилося, що потерпілий - він же нападник", - йдеться в повідомленні.

Як з'ясувалося, в ювелірний магазин зайшов чоловік у масці на обличчі і з схожим на обріз мисливської рушниці предметом у руках.
"Вже з порога почав кричати і вимагати у продавщиці зібрати всі гроші і ювелірні вироби. Шум у залі почув власник магазину, який у той час знаходився в підсобному приміщенні. Чоловік негайно вийшов у зал, прихопивши з собою рушницю. Як тільки нападник побачив власника ювелірного магазину, відразу ж зробив у нього постріл. Однак, на щастя, не потрапив. Власник магазину вистрілив у відповідь, куля потрапила в область живота, від отриманого поранення нападник помер на місці", - повідомили в міліції.

Зараз на місці злочину працює слідчо-оперативна група Святошинського райуправління міліції.