ua en ru

В Києві у приміщенні будівельного магазину сталася пожежа

В Києві у приміщенні будівельного магазину в Голосіївському районі міста сталася пожежа.

В Києві у приміщенні будівельного магазину в Голосіївському районі міста сталася пожежа. Про це повідомила пре-служба ДержНС у м. Києві.

"7 вересня о 00:53 у Голосіївському районі міста у складському приміщенні будівельного магазину ПФ "Анжио" виникла пожежа на площі 300 кв. м. О 02:26 підрозділи ДержНС ліквідували пожежу", - йдеться в повідомленні.

Займання сталося по вул. Героїв Оборони, 8 у складському приміщенні, розташованому на території Інституту аграрної економіки.

В Києві у приміщенні будівельного магазину сталася пожежа

Жертв і постраждалих немає. Причина пожежі та розміри матеріальних збитків встановлюються.

У приміщенні зберігалися будівельні матеріали. На місці пожежі працювало дев'ять автомобілів спеціальної та пожежної техніки.

Внаслідок загоряння знищено будівельні матеріали, а також дерев'яні конструкції споруди площею 150 кв. м.

Як повідомлялося , 2 вересня в Києві було зафіксовано пожежу у продуктовому магазині на вул. Оноре де Бальзака, 87 у Деснянському районі. Повідомлення про пожежу надійшло до ДержНС о 05:11. "На час прибуття бійців ДержНС вогнем було охоплено два холодильники із продуктами", - зазначалося в повідомленні. Приборкати стихію вдалося через 40 хв.

Власників магазину на час виникнення загоряння на місці не було. За їх словами, спрацювала сигналізація, яка й повідомила про вогонь. За попередніми даними, причиною загоряння техніки стало коротке замикання в електромережі.

Раніше, в середині серпня, у Києві було ліквідовано пожежу в магазині будматеріалів на вул. Гарматна. "О 01:33 18 серпня в Солом'янському районі столиці, на вул. Гарматна, 7, на відкритому майданчику для зберігання будівельних матеріалів магазину ТОВ "Торгово-будівельний дім ОЛДІ", виникла пожежа на площі 100 кв. м", - повідомляли в ДержНС.

В результаті пожежі вогнем було знищено та пошкоджено будівельні матеріали та стелажі. О 02:17 підрозділами ДержНС України пожежу ліквідовано, жертв і постраждалих немає. Причина пожежі та розміри матеріальних збитків встановлюються.