ua en ru

У Канаді в результаті аварії потягу, що перевозив сиру нафту, були евакуйовані сотні людей

У Канаді були евакуйовані сотні людей після того, як перевозив сиру нафту потяг зійшов з рейок у м. Ляк-Межантік в 250 км на схід від Монреаля. Про це повідомила місцева влада.

У Канаді були евакуйовані сотні людей після того, як перевозив сиру нафту потяг зійшов з рейок у м. Ляк-Межантік в 250 км на схід від Монреаля. Про це повідомила місцева влада, передає радіо "Ехо Москви".

В результаті катастрофи поїзд загорівся, пролунали вибухи. Очевидці повідомляють, що вибухів було не менше чотирьох. Про жертви поки не повідомляється.

Фото: Вибух потяга з нафтою в Канаді

Тим часом, у Міністерстві навколишнього середовища Канади заявили, що поїзд складався з 73 вагонів-цистерн. Частина з них загорілася. Представники міністерства додали, що нафта потрапила в річку Шодьер.

За повідомленням канадської теле-і радіомовної корпорації CBC, полум'я перекинулося на житлові будинки. Центр Ляк-Межантіка охоплений полум'ям, передає CBC. Мер міста, зі свого боку, заявив те, що центральні райони знищені полум'ям. Точна кількість палаючих будинків поки не встановлено.

У Канаді в результаті аварії потягу, що перевозив сиру нафту, були евакуйовані сотні людей

ABC