ua en ru

В Іллічівську затриманий чоловік, який відкрив стрілянину посеред вулиці

В Іллічівську Одеської області працівники міліції знешкодили озброєного молодика, який відкрив стрілянину прямо посеред вулиці. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

Під час рейду з виявлення неповнолітніх у розважальних закладах міста працівники міліції помітили автомобіль Nissan, що з невеликою швидкістю рухався повз розважальний заклад. Раптом з транспортного засобу на ходу вистрибнув молодий чоловік та кілька разів вистрелив з пістолета вгору, вигукуючи при цьому: "Всім лежати!".

За кілька секунд на місце події прибув наряд патрульно-постової служби та група швидкого реагування державної служби охорони, які затримали зловмисника. З місця події вилучено пістолет ZОRAKI, три набої, споряджені гумовими кулями, та одна гільза. Зброю направлено на експертизу.

Читайте також: У Черкасах в McDonald's співробітники держохорони зі стріляниною розняли бійку між відвідувачами

Під час затримання чоловік поводився агресивно та чинив правоохоронцям опір. Стрілком виявився 22-річний місцевий мешканець. Встановлено, що на момент скоєння злочину він перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Даною статтею передбачено покарання в вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. Подальшу долю затриманого вирішить суд.